Qui soc jo?

Mirador boscos de Sentmenat

Biòleg, professor de secundària, corredor de muntanya, excursionista, escriptor, divulgador científic, agricultor aficionat i guitarrista principiant.

Una mica de la meva historia…

Vaig estudiar biologia a la UB, i ràpidament les meves inclinacions es van decantar per la branca de bota. Es a dir zoologia, botànica i ecologia.

Sempre m’ha agradat caminar i recórrer muntanyes, buscant animals i aprenent in situ el que m’havien explicat a la facultat. Als primers cursos em vaig interessar pels insectes, i vaig col·laborar en estudis sobre pol·linització de fruiters per abelles solitàries. També m’agradaven molt els amfibis i els rèptils. Per això em vaig fer soci de la Societat Catalana d’Herpetologia, a on fèiem sortides, congressos i rescatàvem herpetos caiguts a pous i cisternes. També m’he endinsat en el món de la fotografia, primer en blanc i negre, en format analògic i després en format digital. A l’acabar els estudis, i després de fer alguna incursió en l’educació. Vaig decidir provar sort a una escola, fent classe a la secundària.

Altre aventura paral·lela, ha estat l’escriptura de rutes de muntanya i la meva visió naturalista de l’entorn. D’aquí han sortit diverses publicacions, en format llibre, revistes, col·laboracions en mapes, xerrades en centres excursionistes… i evidentment, un blog senderista.

Altre forma de gaudir de la natura, una mica més depresa és corrent. Primer vaig començar corrent per ciutat, però ràpidament ho vaig substituir per la muntanya. Corro sol, acompanyat i participo en alguna cursa. Més que un esport, és una filosofia de vida.

Ja per acabar l’última aventura, estudiar un postgrau. En aquest cas, Comunicació Científica a la UVic. I d’aquí neix aquest blog, com a projecte fi de postgrau. Amb la idea de poder-lo continuar i donar-li forma amb els anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s